Šiaulių techninės kūrybos centro naujienlaiškis Nr. 19 „Atradimų fabrikas“

Atgal

Gerbiama Centro bendruomenė,

kiekviena mokslo metų pradžia yra ypatinga – tai galimybė ne tik pradėti naujus projektus, bet ir kartu apmąstyti tai, ką jau pasiekėme, ir ko dar sieksime. Mes visi – mokytojai, mokiniai, tėvai – esame šios kelionės dalyviai, o mūsų centras – erdvė, kurioje, tikime, gimsta ateities kūrėjai.

Šiaulių techninės kūrybos centras jau tapo vieta, kur vaikai atranda save, mokosi kūrybiškumo, smalsumo ir bendradarbiavimo. Ir šiandien, kai pasaulis keičiasi greičiau nei bet kada anksčiau, mūsų užduotis – kartu prisitaikyti prie šių pokyčių ir užtikrinti, kad mūsų vaikai būtų pasirengę susidurti su ateities iššūkiais. Man, kaip šio centro direktoriui, yra didelė garbė matyti, kaip mūsų bendruomenė auga ir tobulėja. Kiekvieną dieną dirbdami kartu, mes kuriame aplinką, kurioje vaikai jaučiasi saugūs ir svarbūs. Kiekvienas jūsų įdėtas darbas, kiekviena pastanga ugdyti vaikų smalsumą ir kūrybiškumą yra neįkainojama.

Centre siekiame tapti STEAM krypties mokykla, kurios pagrindinė vertybė yra praktinis mokymasis. Šis tikslas reikalauja iš mūsų visų daug pastangų ir atsidavimo, tačiau aš tikiu, kad kartu mes galime pasiekti nepaprastų rezultatų. Mūsų laukia nauji projektai, naujos veiklos ir iniciatyvos, kurios padės mūsų vaikams dar labiau įsitraukti į mokymosi procesą, atrasti ir realizuoti savo talentus. Tačiau mūsų sėkmė priklauso ne tik nuo naujų priemonių ar technologijų. Ji priklauso nuo mūsų visų – nuo to, kaip mes bendradarbiaujame, palaikome vieni kitus ir drauge sprendžiame kylančius iššūkius. Kiekvienas iš jūsų – mokytojai, mokiniai, tėvai – esate šio centro pagrindas. Tik dirbdami kartu galime sukurti tokią mokymosi aplinką, kuri iš tiesų skatintų vaikų kūrybiškumą, smalsumą ir norą mokytis visą gyvenimą.

Linkiu visiems mums sėkmingų, kūrybingų ir įkvepiančių mokslo metų ir kviečiu paskaityti Šiaulių techninės kūrybos centro naujienlaiškį Nr. 19 „Atradimų fabrikas“ bei susipažinti su mūsų nuveiktais darbais vasara.

Naujienlaiškį rasite čia: https://www.siauliaitech.lt/wp-content/uploads/2024/08/Atradimu-fabrikas-Nr.-19-2024-Vasara.pdf

Tikiu, kad šie metai atneš ne tik naujų žinių, bet ir džiaugsmo, atradimų, ir stiprins mūsų bendruomenę. Ačiū jums už jūsų atsidavimą ir darbą. Kartu mes galime daugiau.

 

Šiaulių techninės kūrybos centro direktorius

Roman Šarpanov

 

Šiaulių techninės kūrybos centras,
biudžetinė įstaiga
Stoties g. 11, LT-77156, Šiauliai
Tel. (8-41) 523965
El. p.: rastine@siauliaitech.lt
Duomenys apie įstaigą kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 190539799


© 2024 Visos teisės saugomos. Šiaulių techninės kūrybos centras